SOLIS OF SWITZERLAND

Solis is een van de belangrijkste fabrikanten en aanbieders van elektrische apparaten en staat almeer dan 100 jaar voor kwaliteit en innovatie. De door Solis in Zwitserland vervaardigdeproducten worden wereldwijd gebruikt.

Zwitserse kwaliteit verovert de wereld.
Sinds de oprichting meer dan 100 jaar geleden, is het succesvolle Zwitserse bedrijf Solis haar gedachtegoed en handelswijze altijd trouw gebleven. Met als doel het leven van de consument stijlvol te verrijken door middel van hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, die tegelijkertijd ook aangenaam, eenvoudig en efficiënt zijn vormgegeven. Bovendien zijn de kwaliteitsproducten van Solis niet alleen in Zwitserland populair.

SOLIS Barista Pro

Deze geweldige espressomachine met geïntegreerd maalwerk bereidt iedere espresso met de juiste hoeveelheid versgemalen koffie. De SOLIS Barista Pro is een modern vormgegeven RVS espressomachine met geïntegreerd conisch maalwerk voor een heerlijke, verse kop espresso. Het bonenreservoir heeft een inhoud van 200 gram, genoeg voor ongeveer 25 kopjes verse espresso. Stel de hoeveelheid en maalgraad in en de ingebouwde bonenmaler maalt precies de juiste hoeveelheid versgemalen koffie. De voorperculatiefunctie besprenkelt de net gemalen bonen met een beetje heet water voor extra aroma. De fraaie drukmeter geeft de druk aan waarmee de hogedrukpomp het water door de gemalen koffie in de filterhouder perst. Hierdoor gaat u van boon naar espresso in minder dan een minuut. Ook schuimt u met de SOLIS Barista Pro eenvoudig melk op tot heerlijke cappuccinoschuim. Het Auto Purge systeem zorgt vervolgens automatisch voor de ontluchting na het stomen. Ideaal voor de echte cappuccino liefhebber.

Bovendien heeft de SOLIS Barista Pro een ruime plaat voor het warm houden van kopjes en witte LED verlichting rond de knoppen en in het reservoir. Een echte aanwinst voor iedere thuis barista.